L’Espanyol no ha pogut amb el Sevilla (0-1). Els blanc-i-blaus ho han intentat fins al final, però s’han vist castigats per un penal d’Hermoso a André Silva que ha transformat Ben Yedder. Després de sis partits sense conèixer la derrota, els pericos es queden sense sumar cap punt al RCDE Stadium davant d’un conjunt andalús que viu una nova vida sense Pablo Machín.

Un Sevilla en hores baixes

L’Espanyol ha rebut un Sevilla en hores baixes. Els andalusos van caure el passat dijous en els vuitens de final de l’Europa League de la manera més cruel. El Slavia Praga va marcar en l’últim minut de la pròrroga i va deixar els sevillans sense somni europeu. Aquesta derrota va acabar d’esgotar la paciència de la directiva del Sevilla i van decidir acomiadar Pablo Machín.

Borja Iglesias Espanyol Sevilla EFE

Machín, exentrenador del Girona, no ha pogut completar ni una temporada amb el Sevilla, tot i que els resultats no acabaven de ser dolents. El seu lloc ha estat un fitxatge intern que coneix molt bé la casa com és Joaquín Caparrós, que en la seva tercera etapa amb el conjunt andalús ha complert 500 partits a Primera Divisió contra l’Espanyol.

Hi ha hagut un gran ambient al RCDE Stadium, amb més de 20.000 assistents, i l’equip local ho ha agraït des del minut 1. Bon inici d’ambdós conjunts amb un desplegament d’un gran joc, però sense ocasions clares en el dia que han retornat a l’onze Borja Iglesias, Darder i Dídac Vilà. Espanyol i Sevilla han volgut la possessió i el control i ha estat llavors quan hi ha hagut un intercanvi de forces en el mig del camp.

ben yedder naldo espanyol sevilla efe

Anaven passant els minuts i no hi havia manera que els pericos trenquessin les línies dels andalusos. Els catalans sortien al contraatac i només podien arribar a fer mal amb la velocitat de Borja Iglesias i Wu Lei. Menció a part mereix el xinès que és rebut a Cornellà com una autèntica estrella i no és per menys amb la quantitat d’audiència que genera.

Per la seva part, el Sevilla ho ha intentat mitjançant André Silva, Banega i Navas, però la punteria no estava de la seva part. Pràcticament, els blanc-i-blaus només han tingut una oportunitat clara de gol després d’un remat de cap de Wu Lei. Els catalans s’estaven salvant per al moment i s’ha arribat al descans amb el marcador 0-0.

Sense temps, sense reacció i amb picabaralla final

En la represa, l’Espanyol ha sortit amb més iniciativa i amb més idees, però un penal d’Hermoso a André Silva els ha acabat de castigar. Ben Yedder ha marcat des dels onze metres, el que obligava els de Rubi a remuntar per seguir amb la bona dinàmica. L’entrenador de Vilassar de Mar ha començat a moure fitxa i ha donat entrada a Melendo i Ferreyra. Els canvis han començat a tenir efecte.

ben yedder sevilla efe

A partir de la diana dels andalusos, l’Espanyol ha dominat en totes les facetes del joc i ha anul·lat el Sevilla. Wu Lei ha estat el que més ho ha intentat, però sense gaire encert, Darder també ho ha provat però no tenia afinada la punteria, i Borja Iglesias ha lluitat més d’esquena porteria que de cara.

Al final, els pericos s’han quedat sense temps i han perdut. Després que l'àrbitre xiulés el final, Soriano s'ha encarat amb l'afició blanc-i-blava i Darder li ha recriminat i l'ha empentat. A partir d'aquí s'ha generat una picabaralla que ha acabat amb l'expulsió del porter del Sevilla. Després d'aquesta jornada de Lliga hi ha aturada per seleccions i Rubi tindrà temps per reestructurar l'equip i encarar amb les màximes garanties el derbi contra el Barça al Camp Nou.