La selecció espanyola de futbol ha derrotat Suïssa a l'estadi Alfredo Di Stéfano de Madrid gràcies a un solitari gol de Mikel Oyarzabal, futbolista de la Reial Societat, quan s'havien disputat 14 minuts de partit. Després de quedar-se sense jugar a Lisboa davant de Portugal, el blaugrana Ansu Fati ha estat titular, tot i que aquest cop no ha pogut causar sensació i s'ha quedat sense veure porteria.

La diana d'Oyarzabal ha arribat gràcies a un regal de Yann Sommer, porter dels helvètics, qui s'ha arriscat amb una passada vertical i ha acabat entregant la pilota al també reialista Mikel Merino, que ha assistit a plaer al seu company basc perquè signés l'1-0.

adama traore espanya suissa efe

Adama Traoré, cada cop més fort / EFE

A partir d'aquest moment, el conjunt de Luis Enrique ha dominat el partit sense sobresalts, si bé és cert que no ha disposat d'un gran nombre d'oportunitats per ampliar l'avantatge al marcador. Ferrán Torres, del Manchester Cit, i Oyarzabal, a la segona part, han posat a prova Sommer, que aquest cop sí que ha respost sota pals.

La selecció espanyola ja no és el que era. Sense peces clau com Gerard Piqué, Xabi Alonso, Xavi o David Silva, ara futbolistes com Ansu, Pau Torres, Ferrán, Dani Olmo, Gerard Moreno o Adama Traoré demanen pas. Però no és el mateix.

Sigui com sigui, Espanya suma tres punts per liderar el seu grup a la UEFA Nations League, una competició on segueix sense perdre després d'empatar amb Alemanya (1-1) i derrotar Ucraïna (4-0).