Espanya s'ha proclamat campiona de l'Eurobasket i suma el seu tercer or en aquest campionat després d'un memorable partit davant una França que han derrotat a la final amb més facilitat de la prevista (71-55).

Ja a l'inici del duel ha començat a despuntar una incisiva Alba Torrens, que en els deu minuts inicials ha anotat 10 punts, sis d'ells des de la línia de triple, i ha acabat com a segona màxima anotadora, amb un total de 18 punts. Per la seva banda França ha passat a fer a una defensa individual per intentar frenar l'atac fluid de les rivals espanyoles que feien circular bé la pilota.

Les jugadores de Mondelo han començat a marcar clarament el seu ritme en el segon quart, amb una gran Sancho Lyttle. Tot i així, la solidesa defensiva d'Espanya ha anat en augment, fent valer el tret distintiu que les ha fet guanyar aquest torneig. Ja en el tercer quart s'ha viscut una exhibició d'Espanya, amb un parcial de 17-10, amb contraatacs fulminants, mentre que la torre gala Ciak acumulava personals i el seu equip s'ha quedat una bona estona estancat en el marcador.

En el tram final, Espanya s'ha agradat i ha començat a gaudir del seu joc, arribant a aconseguir una diferència de 20 punts en el marcador que ha acabat per atorgar-li la seva tercera corona continental.