L'autòpsia al futbolista Emiliano Sala han revelat que la seva mort va ser per les lesions sofertes al cap i al tronc en el moment del sinistre de l'avioneta en què viatjava de Nantes (França) a Cardiff (Regne Unit) el mes passat.

Les autoritats forenses de Bournemouth, al comtat de Dorset, han informat de les causes de la mort de l'argentí, de 28 anys. El rastre de l'avió on viatjava es va perdre el 21 de gener amb el del pilot David Ibbotson, que portava l'aeronau en què tots dos travessaven el canal de la Mànega.

El cos del futbolista va ser identificat el 7 de febrer, 18 dies després de la seva desaparició i quatre dies després que el Departament d'investigació d'accidents aeris del Regne Unit (AAIB) el trobés dins l'avioneta que va acabar al fons del mar, a 67 metres de profunditat, al nord de l'illa de Guernsey.

Emiliano Sala PSG EFE

EFE

Sala havia signat contracte amb el Cardiff City, equip en el qual no va arribar a debutar i que el va homenatjar dissabte passat amb un minut de silenci. De moment, no hi ha informació sobre el parador del pilot i la seva família ha llançat una campanya de micromecenatge per finançar la recerca.