El Borussia Dortmund ha emès aquest dijous un comunicat assegurant que ha rebutjat la primera oferta del Barça pel futbolista francès Ousmane Dembélé.

El club alemany explica que no ha acceptat la primera proposta del Barça per Dembélé, a qui no aconsegueix localitzar després de saltar-se l'entrenament sense comunicar-ho.

"El Borussia Dortmund (BVB) ha mantingut una conversa amb el club català FC Barcelona en relació a un possible traspàs del jugador del BVB Ousmane Dembélé". Així comença l'escrit dels alemanys, on asseguren que declinen l'oferta perquè "no es correspon amb l'extraordinari valor futbolístic del jugador ni amb l'actual situació econòmica del mercat europeu de fitxatges".

A més, el Dortmund destapa que el Barça és l'únic equip que s'ha interessat per Dembélé de manera formal i indica que el traspàs del jugador és "altament improbable". 

Segons Rac1, el Barça hauria intentat convèncer el Borussia per aconseguir fitxar el jove extrem amb 80 milions d'euros més 30 en variables. Una xifra que podria arribar, com a molt, a uns 110 milions que els alemanys creuen insuficients. 

Una de les raons per les que el Dortmund infla el preu del davanter, a part de ser conscient que el Barça té diners després de la venda de Neymar Jr, és perquè el Rennes, club d'origen del jugador, es quedaria un 25% de l'operació.