La dona que acusa Neymar Jr de violació s'ha quedat sense el seu tercer advocat en menys de dues setmanes. El lletrat Danilo Garcia de Andrade, l'últim advocat que portava la defensa de la Najila Trindade, ha anunciat que deixa el cas després d'un malentès amb la seva clienta.

Garcia de Andrade ha afirmat en una entrevista al canal SBT que ha abandonat el cas després que la seva clienta l'acusés d'haver-li robat la tauleta electrònica on suposadament tenia la segona part d'un vídeo que, segons ella, incriminaria Neymar. Najila, de 26 anys, va al·legar que algú va entrar de forma il·legal al seu domicili de Sao Paulo i li va robar un rellotge, diners en efectiu i la tauleta on emmagatzemava el vídeo gravat per ella mateixa el 16 de maig, un dia després de la suposada agressió sexual en un hotel de la capital francesa.

En el primer minut del vídeo, filtrat a la premsa, es pot veure a la model colpejant Neymar, mentre l'acusa d'agredir-lo i deixar-la sola a l'hotel la nit anterior. En els altres sis minuts del vídeo, d'acord amb la jove, hi hauria elements que comprovarien que el futbolista brasiler la va agredir sexualment el 15 de maig.

Danilo García de Andrade EFE

EFE

D'acord amb l'advocat, la jove el va acusar durant una reunió d'haver planejat la invasió al seu domicili i va afirmar que el localitzador indicava que el dispositiu es trobava al seu despatx. "Ella va ser molt emfàtica i un client no ha de qüestionar un advocat i encara més a un advocat que surt d'una comissaria carregant-la en braços", com va passar divendres passat després que la jove declarés durant sis hores davant la policia.

Danilo Garcia és el tercer advocat en deixar el cas de la model, després de Yasmin Portela Abdalla i José Edgard Bueno.