Cristiano Ronaldo ha estat l'autor del segon gol de la Juventus de Torí en el partit corresponent a la 18a jornada de la Serie A contra l'Atalanta i s'ha convertit en el salvador del seu equip (2-2). El portuguès ha evitat la primera derrota de l'any del líder en el nou Boxing Day a la italiana.

Per primera vegada en aquesta Serie A, Cristiano ha començat des de la banqueta. I Massimiliano Allegri s'ha vist obligat a treure'l a la segon part per remuntar el partit contra un sorprenent Atalanta. Ronaldo ha estat el protagonista quan els torinesos anaven perdent per 1-2 després d'un doblet del colombià Duván Zapata i estaven en inferioritat numèrica per l'expulsió de Rodrigo Bentancur.

La Juventus necessitava reaccionar i Allegri ha donat pas a Miralem Pjanic i Cristiano Ronaldo per ser els revulsius. I ho ha aconseguit perquè el portuguès només ha trigat tretze minuts en canviar la dinàmica del partit, després de signar el 2-2 de cap al minut 78.

Cristiano porta dotze gols en aquesta temporada de lliga i està a un sol gol del màxim golejador del torneig, el polonès Krzysztof Piatek, del Gènova.