El València ha arribat a un acord perquè els jugadors de la primera plantilla, el seu cos tècnic i directius es redueixin els seus salaris. I també per presentar un ERTO que afectarà altres treballadors de l'entitat, davant la crisi derivada pel coronavirus.

En un comunicat, el club ha anunciat un acord que suposa la "protecció dels llocs de treball de tots els seus treballadors i els salaris de la seva immensa majoria, a través d'acords individuals i d'un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO), l'instrument legal previst per a situacions de reducció d'activitat per causa de força major". "Davant la consegüent previsió d'una important disminució d'ingressos, la predisposició de jugadors i cossos tècnics de primer equip i planter, a més de l'alta direcció, ha estat en tot moment, des de l'inici de les converses i en un exercici de responsabilitat i confiança mútua, la d'ajudar a garantir la sostenibilitat econòmica del club en un moment de dificultat i incertesa de futur per a tots", apunta el comunicat.

L'entitat afirma que atès que "la prioritat" ha estat "assegurar el seu compromís de protegir els seus treballadors més vulnerables davant la incerta evolució de la situació, el València CF farà un complement d'ingressos a un molt alt percentatge dels seus treballadors". "El club agraeix de manera particular l'esforç solidari del primer equip, mitjançant la reducció dels seus salaris, per ajudar a l'entitat a protegir a tots els treballadors i les seves famílies en unes circumstàncies tan complicades", apunta.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.