El Barça s'ha endut els tres punts del partit davant l'Alabès corresponent a la jornada 23 de la Lliga Santander (5-1). Leo Messi i Francisco Trincao, amb dos doblets, i Junior Firpo, han permès que els 3 punts es quedin al Camp Nou.

D'aquesta manera, els de Koeman s'enfilen fins als 46 punts i sobrepassen de nou al Reial Madrid, a l'espera que els blancs disputin el partit de demà davant el València (16.45h, Movistar LaLiga).

De Jong Messi Trincao Ilaix Barca @FCB

Trincao xocant la ma amb De Jong / FCB

Primera meitat de domini blaugrana

El Barça ha arribat al descans amb un 2-0 a favor gràcies als gols de Trincao i Messi. Als blaugrana els hi ha costat obrir la llauna després d'un bon inici faltat d'encert. L'Alabès ha avisat un parell de vegades amb l'empat a zero al marcador, però el portuguès i l'argentí han encarrilat el partit al minut 29 i al 45.

D'aquesta manera s'ha arribat al descans, amb un avantatge favorable al conjunt local que ha acabat trobant porteria després d'intentar-ho diverses vegades.

Barça celebracion EFE

Els jugadors del Barça celebrant un dels cinc gols / EFE

Trincao i Messi tornen a mullar

El gol de Luis Rioja al minut 57 ha servit perquè els visitants escurcin distàncies i perquè li entri la por al cos als de Koeman. Així i tot, dos minuts màgics han permès al Barça finalitzar dues arribades consecutives de Trincao i Messi i posar el 4-1 al marcador.

Finalment, una arribada per banda de Junior Firpo ha servit per posar el 5-1 i sentenciar un partit que se li ha acabat fent massa llarg al conjunt vitorià.

Leo Messi Barca Alaves Liga EFE

Messi envoltat de jugadars de l'Alabès / EFE

El Barça torna a la segona posició

El Barça torna a ser segon. L'Atlètic es manté líder amb un còmode avantatge després de la victòria a Granada (1-2). Els de Ronald Koeman es col·loquen segon en la classificació, empatat a 46 punts amb el Reial Madrid, que té pendent el partit de demà davant el València.

Amb un gran coixí de punts, el conjunt matalasser es manté al davant. L'equip de Diego Pablo Simeone, tot i comptar amb un partit menys que els seus perseguidors, disposen de 54 punts, a diferència dels 46 de Barça i Madrid. El Sevilla ha complert i es manté 4t classificat amb 45 punts.

Imatge principal: Messi celebrant un dels dos gols que ha marcat davant l'Alabès / EFE