El Barça s'ha endut els tres punts del Benito Villamarín gràcies als gols de Messi, Trincao i un gol en pròpia porteria de Víctor Ruíz (2-3). D'aquesta manera, els de Koeman recuperen la segona posició a la Lliga Santander.

Primera meitat sense ocasions

Els blaugrana no han rematat a porteria ni han comès una sola falta en un primer temps d'un partit de la Liga per primera vegada des de la temporada 2003/04. Un gol de Borja Iglesias al minut 38 ha deixat noquejat un Barça que no ha donat més de si. Una primera part que ha deixat la mala notícia de l'esquinç d'Araujo.

Araujo lesion Barca Betis EFE

Trincao marxa lesionat del terreny de joc / EFE

Messi, Trincao i Pedri ho canvien tot

La segona part ha estat diferent. Amb l'entrada de Pedri, Trincao, i sobretot la de Messi, el Barça ha millorat la circulació de pilota per dins i buscant profunditat tant amb Jordi Alba i Dembélé.

136 segons després d'entrar, l'argentí ha posat l'empat al marcador després d'un fort xut al primer pal, al minut 57. I nou minut després, el segon del Barça després d'una paret entre Jordi Alba i Messi. El lateral ha fet la passada de la mort a un Griezmann que ha rematat malament, però que ha tingut la sort que Victor Ruíz s'ha marcat en pròpia.

El mateix Víctor Ruiz s'ha redimit fent el gol de l'empat a la porteria que tocava sis minuts després. Però finalment, Trincao s'ha estrenat com a golejador blaugrana a la Lliga amb un golàs al minut 87 després d'una rosca a l'escaire dret de Joel Robles.

messi barça betis celebracio efe

Messi celebrant el seu gol amb Pedri / EFE

El Barça torna a la segona posició

El Barça torna a ser segon. L'Atlètic, que juga aquest contra el Celta, es manté líder amb un còmode avantatge i dos partits menys. Els de Ronald Koeman han remuntat el gol inicial del Betis, en el partit que tancava la jornada de diumenge, per aconseguir la victòria i recuperar la segona plaça després del triomf del Reial Madrid davant l'Osca.

Amb un gran coixí de punts, el conjunt matalasser es manté al davant. L'equip de Diego Pablo Simeone, tot i comptar amb dos partits menys que els seus perseguidors, disposen de 50 punts, a diferència dels 43 de Barça i Madrid. El Sevilla no afluixa i es manté 4t amb 42 punts.

Imatge principal: Els jugadors del Barça celebren el gol de Trincao / EFE