El Manchester City s'ha retrobat amb la victòria davant de l'Arsenal aquest diumenge a l'Emirates Stadium de Londres (0-3). L'equip dirigit per Pep Guardiola torna a sumar tres punts després de la desfeta que va patir en l'últim partit de lliga contra el Manchester United.

Els citizens han tornat a mostrar una gran versió contra un Arsenal que no ha ofert resistència en cap moment del partit exhibint un futbol llastimós, míser i trist. Molt enrere queda aquell Arsenal d'Henry i Bergkamp invencible que atemoria tota Europa. L'Arsenal actual no és més que un trist fantasma d'aquell equip.

Tot i tenir molt complicada la disputa de la Premier League, ja que han saltat al camp a 17 punts del Liverpool, el City ha sortit a l'Emirates volent controlar el joc i dominar el tempo del partit. Des d'un bon inici han executat la idea marcada pel seu entrenador i De Bruyne, millor jugador del partit, ha avançat al conjunt de Manchester al minut dos de partit.

Sterling manchester city celebrant gol city

La nul·la efectivitat i els espais que la defensa de l'Arsenal deixava entre línies els han aprofitat els davanters del City. Sterling al minut 15 i altre cop De Bruyne al 40 han certificat la victòria de l'equip de Guardiola, que ha finalitzat la jornada com a tercer classificat de la Premier a 14 punts de l'equip de Jürgen Klopp.

Amb el triomf el City tanca una setmana amb sensacions molt positives. Dues victòries, una a la Champions i l'altre a la Premier, oferint un bon joc, creant moltes ocasions i sent molt efectius. Dues victòries per agafar una bona dinàmica i seguir competint a la lliga.