Un problema burocràtic ha fet retardar la presentació d'Ousmane Dembélé i l'afició que ha anat a rebre el nou extrem francès ha acabat cridant en contra la directiva del Barça amb un repetit "Bartomeu dimissió". Una hora més tard a l'esperada, prop de les tres de la tarda ha estat el moment de veure Dembélé vestint de curt.

Però la història venia de lluny. Les portes per veure el nou fitxatge del Barça, el més car de la història del club, s'han obert a les 12.00h. A trenta graus i amb el sol present, la llarguíssima cua d'aficionats ha esperat i esperat abans d'entrar. Un cop tots dins, els 17.814 aficionats presents a la segona tribuna del Camp Nou s'han assegut. Però tot té un límit i el retard de la presentació i el canvi de plans del club ha acabat amb l'afició molesta per l'espera.

Els crits de "Bartomeu dimissió" s'han anat repetint mentre tothom esperava l'arribada de Dembélé. Una vegada i una altra que han anat fent bullir l'olla per una situació que ningú esperava viure en un dia de celebració com aquest. El gran retard ha anat en contra de la directiva blaugrana, que ha pres un protagonisme inesperat en el dia de Dembélé.

Darrere de cada crida per una part de l'afició, s'acompanyava amb els intents de tapar l'opinió dels culers presents al Camp Nou amb l'speech de l'speaker del club. Una situació que també ha fet sortir mocadors blancs mentre es seguien fent els càntics.

Finalment el moment esperat ha arribat a tres quarts de tres de la tarda, quan Dembélé ha sortit vestit del Barça, ha tocat pilota, ha jugat amb uns nens de la FCBEscola i ha xutat algunes pilotes al públic. Una espera que ha acabat amb la paciència de part de l'afició, però que també ha acabat amb un públic feliç en poder veure el nou crac del Barça.