Nova derrota important del Barça a la Final de l'ACB contra el Reial Madrid. El tercer partit se l'han endut els blancs per 91-74. Els blaugrana no han pogut en cap moment seguir el ritme dels blancs que han jugat amb una marxa més.

A remolc durant tot el partit. El Barça no s'ha pogut apropar al Madrid, que mica en mica anava augmentant l'avantatge al marcador. Al primer i segon quart la distància ha rondat entre els nou i els tretze punts. En cap moment hi ha hagut possibilitats pels blaugrana. Els dos següents, la distància estava vorejant els vint punts.

Els blancs han començat guanyant i el Barça no ha ensumat ni en un sol moment la igualtat al marcador.

Problemes anotadors

El primer quart ha estat igualat, però la defensa blaugrana no ha estat encertada. El Madrid ha aconseguit arribar als 29 punts en deu minuts. El Barça per la seva banda n'ha fet 21. Un resultat igualat, però que els següents deu minuts acabarien en un desastrós 54-41. Els blancs s'han passejat i han provat tots els seus recursos. Algun alley-oop i molts triples.

Problemes ofensius, amb moltes errades en cistelles aparentment fàcils i un baixíssim percentatge de triples a l'inici del partit del Barça. El Madrid s'ha confiat i ha començat a anotar sense aturador. I els rebots, òbviament, sempre anaven a parar a mans de jugadors del Madrid.

El Madrid s'agrada

El tercer i l'últim quart han estat devastadors. Els blancs han  anotat com mai: de dos, de tres, a cistella passada, de tirs lliures, amb 2+1, 3+1... un festival del Madrid. El Barça no ha pogut fer-hi res i s'ha centrat en veure com passava el temps. Els últims minuts, però, els de Xavi Pascual han maquillat el resultat.

La defensa blaugrana, la clau d'aquest Barça, ha tornat a fallar com en el segon partit al Palau. El Madrid ha estat superior i guanya el tercer partit de la Final. El global és ara de 2-1 a favor dels blancs i dimecres el Madrid podria ser campió.

El quart partit es jugarà el proper dimecres dia 22 de juny a les 20.30h al Palacio de los Deportes. Les coses hauran de canviar molt si el Barça vol tenir opcions.

1r Barça-Madrid 100-99
3r Barça-Madrid 70-90
4t Madrid-Barça 91-74