El Barça Lassa ha guanyat la seva sisena Copa del Rei de futbol sala després de derrotar a la final el Jaén per 5-2. Quan faltaven 20 segons, el resultat era de 2-2, però un golàs de Ferrao ha sentenciat els andalusos, que han tret el porter jugador i els blaugrana han ampliat el lluminós.

El Barça volia el doblet de Copes

Després de guanyar la Copa d’Espanya a principis del mes de març contra El Pozo, el Barça tenia la idea de fer el doblet de Copes. Davant tenia el sempre combatiu Jaén i els blaugrana tenien el mateix escenari que en la final de la Copa del Rei de l’última edició. Els catalans van necessitar la pròrroga per aixecar el títol contra els andalusos (4-3) i en aquesta ocasió la situació tampoc seria gens fàcil.

El Jaén tenia ganes de revenja i han sortit a mossegar. El Barça, després de l’esforç d’aquest dissabte contra el Movistar Inter a les semifinals (5-4), ha sortit adormit i no es trobava còmode sobre el terreny de joc. Hi havia poques ocasions i les més clares eren pels andalusos que es trobaven amb el mur de Dídac.

Carlitos ha avançat el Jaén després d’una jugada d’estratègia de falta i a quatre minuts del final de la primera part, Campoy ha fet un autèntic golàs. Vaselina espectacular després d’una errada de Dyego. El marcador senyalava el 0-2, però en el futbol sala els minuts es fan molt llargs.

El Barça ha estat un altre a la segona part

El Barça necessitava recuperar la seva millor versió per remuntar i el descans li ha anat de meravella. L’efecte d’Andreu Plaza ha estat clau per capgirar la final i els blaugrana han estat uns altres a la segona part. L’únic jugador del conjunt català que provava retallar diferències era Ferrao, però en la represa, el brasiler ha trobat aliats.

Dyego s’ha volgut redimir de l’errada d’abans i s’ha posat el barret de mag per oferir dues assistències increïbles. Primer per Boyis que ha marcat l’1-2 i després jugada individual del brasiler i finalitza Ferrao.

Quedaven 20 segons i el marcador senyalava el 2-2 i tot feia preveure que s'aniria a la pròrroga, però Ferrao, nomenat millor jugador de la final, s'ha encarregat de sentenciar el partit amb un sensacional gol. El Jaén ha anat amb tot i ha tret el porter-jugador per intentar forçar el temps afegit, però la solidesa defensiva del Barça ha fet ampliar el marcador.

Marcenio i Adolfo han estat els autors del quart i cinquè gol i ha deixat clar que la Copa s'anava per a Barcelona. Ara els d'Andreu Plaza tenen l'oportunitat de fer el triplet i aconseguir la Lliga.