El Barça no ha pogut endur-se una disputada semifinal de la Supercopa d'Espanya femenina davant de l'Atlètic de Madrid. El conjunt blaugrana, que defensava el títol conquerit la temporada passada a Salamanca, ha aconseguit empatar el partit al minut 89 gràcies a un golàs de falta directa d'Alèxia Putellas. Un partit que, després de 120 minuts, ha arribat a una tanda de penals fatídica per a les blaugrana (1-1 el resultat final i 3-1 als penals).

Les matalasseres han donat la sorpresa davant d'un Barça entestat a l'atac i es classifiquen per a la final de la Supercopa, on s'enfrontaran al Llevant, també a l'Estadi Juegos del Mediterráneo d'Almeria. L'equip valencià va derrotar 3-1 el dimarts al Logronyo en la primera semifinal.

El conjunt madrileny arribava al partit amb la novetat del seu entrenador, José Luis Sánchez Vera, que ha tornat al club després de la destitució de Dani González i que ha afrontat la Supercopa amb només un entrenament amb les jugadores. De fet, ambdós equips han pogut entrenar poc o gens des de divendres, ja que el Barça es va quedar tres nits atrapat a l'hotel de Madrid per la nevada, sense poder jugar davant del Madrid CFF a la Lliga.

barça femeni @fcbfemeni

Alèxia Putellas, celebrant el gol de falta que ha permès empatar el partit / @FCBfemeni

El Barça ha estat superior durant els 120 minuts

L'Atlètic no ha sigut superior, ha marcat un gol de penal a l'hora de partit i el Barça ha aconseguit empatar abans d'arribar al 90. Un vigent campió que ha estat millor i que ha tingut opcions a la pròrroga per endur-se la semifinal, però la loteria dels penals els hi ha girat la cara.

Les de Lluís Cortés han estat millors durant els 120 minuts, però la falta de punteria, els errors arbitrals i el cansament a la pròrroga les ha portat a una tanda horrible.

Malgrat tot, Alèxia segueix fent història

Amb el golàs de falta que ha aconseguit al minut 89, Alèxia Putellas ha superat a Sonia Bermúdez com la segona màxima golejadora de la història del Barça Femení (124), just per darrere de Jennifer Hermoso.

La de Mollet del Vallès segueix fent història a Can Barça. De fet, la capitana va anotar fa pocs dies en el derbi el primer gol de la història al Camp Nou del conjunt femení. Recordem que ja va ser la primera autoria d'un gol de la secció femenina a l'Estadi Johan Cruyff.

Imatge principal: Aitana Bonmatí durant el partit d'avui / @FCBfemeni