El Barça femení s'ha classificat per als vuitens de final de la Champions League femenina després de tornar a derrotar a la tornada l'Avaldsnes noruec (2-0). En el partit d'anada dels setzens ja les havien superat a Noruega per 0-4 fa una setmana.

Les blaugrana, en un partit molt plàcid, han decidit amb dos gols en els primers minuts del segon temps per mitjà de la seva estrella, Lieke Martens, i de Vicky Losada. Les de Fran Sánchez han dominat completament el partit i han tingut ocasions per fer més distància al marcador.

El joc de les locals s'ha desenvolupat principalment per la banda dreta i això no ha facilitat l'entrada en acció de Lieke Martens, la millor jugadora mundial de la temporada passada. Per la dreta Caldentey i Unzué han intentat connectar, amb poc èxit amb Duggan, la principal referència en atac, però com les de Fran Sánchez no se sentien exigides, el partit ha estat bastant pla.

Martens, però, finalment ha desequilibrat el partit. Ha forçat una falta i el llançament de Vicky Losada ha estat rematat per l'holandesa de cap per fer el primer. Oberta la llauna, el Barça ha jugat amb més tranquil·litat i les noruegues se n'han anat una mica més cap endavant. Cinc minuts després, una passada de Mapi León sobre Mariona Caldentey ha acabat amb una assistència de la mallorquina sobre Vicky Losada i una gran definició de la migcampista per fer el segon i definitiu gol.

Les de Fran Sánchez coneixeran el proper 16 d'octubre el seu rival als vuitens de final, un sorteig en el qual partiran com a caps de sèrie. Els partits d'aquesta ronda es jugaran els dies el 8-9 de novembre (anada) i el 15-16 novembre (tornada).