El Barça Lassa torna a dir adéu a la Final Four un altre any. Els blaugrana han tornat a perdre en el cinquè i últim partit contra el Lokomotiv Kuban a Krasnodar. Els de Xavi Pascual han fet un partit molt dolent, sempre a remolc d'un Lokomotiv sublim. La derrota per 81-67 reflecteix l'amarg regust de boca que ha deixat l'últim partit de l'Eurolliga d'enguany.

Partit nefast del Barça, que ha començat perdent, i de molt, contra els russos. Els blaugrana han anat a remolc tot el partit i el Lokomotiv Kuban ha estat un rival sense pietat. Als russos els ha entrat tot, triples, de dos i tirs lliures. Mentrestant al Barça passava tot el contrari; gairebé cap triple, algun de dos i, afortunadament, també alguns tirs lliures.

La remuntada ha quedat a mitges

El tercer quart ha estat el millor moment dels de Xavi Pascual. Un 8-23 del Barça han posat als blaugrana amb moltes opcions per afrontar amb confiança l'últim quart. Els russos s'han estavellat amb una bona defensa del Barça i una mala anotació.

Així i tot, el Barça pensava que tot anava de cara i no ha estat així. L'últim quart ha estat desastrós. Ha estat el pitjor dels blaugrana al partit. Només 5 punts en deu minuts han estat suficients perquè el Lokomotiv Kuban passés per sobre el Barça. Els russos han fet 23 punts, fàcils, i amb molts triples.

Un altre any molt difícil

El Barça torna a caure a un pas d'arribar a la Final Four. Fenerbaçhe, Baskonia, CSKA i Lokomotiv Kuban es jugaran ser el millor equip d'Europa i succeir al vigent campió, el Reial Madrid.

Als de Xavi Pascual només els queda la lluita per l'ACB per intentar arreglar la temporada. L'equip necessita al·licients i canvis, molts canvis.