El Barça segueix amb pas ferm a la Primera Iberdrola. Aquest diumenge ha aconseguit una altra gran victòria davant de l'Athletic de Bilbao (0-3), quart classificat de la lliga, que referma encara més el seu lideratge a la classificació. En mig d'un gran ambient festiu, l'afició basca ha omplert l'estadi de San Mamés amb 32.068 espectadors, demostrant-se, un cop més, com una de les millors aficions del món del futbol.

Des d'un bon inici al partit si ha vist una gran igualtat entre tots dos equips en una primera part molt disputada. Aquesta, però, s'ha trencat a la segona part. L'entrada d'Oshoala ha revolucionat el joc de les jugadores blaugrana. Mariona ha obert la llauna que ha permès donar un punt de tranquil·litat a les jugadores de Lluís Cortés que amb el marcador a favor, han desplegat tot el seu potencial ofensiu.

athletic barca san mames primera bierdrola efe

Oshoala ha pres les regnes de l'equip i primer de cap i després amb un fort xut a l'escaire ha tancat el partit i la victòria pel Barça que dormirà a set punts del seu principal perseguidor, l'Atlètic de Madrid que no ha sigut capaç de passar de l'empat contra el Rayo Vallecano (1-1).

La victòria culer ha arribat després d'un dolç homenatge que ha fet el club basc a les jugadores del Barça per haver-se alçat amb la Lliga a l'antic estadi de San Mamés l'any 2013. La zona noble ha estat presidida per la samarreta del Barça firmada per tot l'equip d'aquella temporada i el braçalet de la seva capitana. Gran gest que, una vegada més, remarca la categoria que té aquest club i l'esportivitat en la manera d'entendre la rivalitat.