Leo Messi ha tornat a disputar un partit amb la samarreta de la selecció argentina i ho ha fet, una vegada més, amb derrota. L'astre del Barça havia de rescatar el combinat nacional amb el seu futbol, però per molt que ell s'esforci, la resta de peces de l'onze mai acompanyen.

Messi va anunciar que deixava l'albiceleste després del fracàs argentí al Mundial de Rússia, però, de nou -i tot i que arrossegava molèsties- ha volgut rebelar-se i provar de salvar la selecció del seu país.

messi capità argnetina efe

Al Wanda Metropolitano, un escenari on el 10 se sent molt a gust quan vesteix la samarreta del Barça, ha estat incapaç d'evitar un nou ridícul del seu combinat, que ara entrena Lionel Scaloni. Argentina ha perdut per 1-3 contra Veneçuela, un rival molt inferior que aquest dilluns també es podrà posar a prova contra Catalunya a Montilivi.

Messi contra el món

El disgust de Messi i companyia ha començat ben aviat, quan Salomón Rondón ha posat per davant la vinotinto al minut 5. La patacada ha estat forta i només ha estat un petit avís del què vindria.

Abans del descans Jhon Murillo ha tornat a perforar la porteria de Franco Armani davant la passivitat d'homes com Gabriel Mercado, Nico Tagliafico o Leandro Paredes, a qui se'ls hi pressuposa certs fonaments defensius.

messi argentina lautaro efe

A la segona part, tot i que l'estrella del Barça ha intentat la gesta, l'Argentina ha acabat caient estrepitosament. Lautaro Martínez ha fet l'1-2 en el minut 13 aprofitant una jugada de Messi i el bètic Giovanni Lo Celso, però ràpidament Veneçuela ha tornat a marcar gràcies a Josef Martínez, que ha aprofitat un penal comés per Juan Foyth sobre Murillo.

Finalment, Messi ha disputat els 90 minuts i ha acabat frustrat. Les coses, però, no acaben aquí. Messi, aquest cop amb el Barça, té una altra cita al Metropolitano abans d'acabar la temporada. Serà l'1 de juny a la final de la Champions.