Álvaro Arbeloa ha estat el gran fitxatge d'hivern del programa 'El Chiringuito' de Josep Pedrerol. I en el seu debut aquesta passada matinada ha deixat el llistó molt alt. Considerat per molts aficionats haters com un cono quan era futbolista, per la seva poca mobilitat, sembla que davant de les càmeres s'ha transformat cap a bé. I ha confessat el seu somni amb Leo Messi.

L'exfutbolista del Reial Madrid ha parlat de tot i més: "Cristiano Ronaldo és el millor futbolista de la història juntament amb Di Stefano", sobre els secrets de Gareth Bale i el seu castellà, que el Madrid pot guanyar-ho tot i sobre l'inici de Santiago Solari a la banqueta blanca.

Però no ha callat quan ha estat preguntat pel seu antibarcelonisme. Arbeloa confessa no ser-ho, però les seves paraules el deixen en evidència.

A més, confessa que un dels grans reptes d'Arbeloa durant la seva etapa de futbolista va ser combatre contra el Barça de Pep Guardiola.

I la cosa no ha acabat aquí. Arbeloa ha reconegut que "Messi és molt bo", però també ha volgut deixar clar que té ganes que es retiri.

No és antibarcelonista, però sí que vol que els culers no guanyin. Arbeloa comença fort en la seva nova etapa televisiva.