Kevin Durant, dels Golden State Warriors, ha liderat amb 31 punts i set rebots el triomf de l'equip de LeBron James per 178-164 davant l'equip de Giannis Antetokounmpo a la 68a edició de l'All-Star que s'ha disputat al Spectrum Center de Charlotte.

Durant, amb 10 de 15 tirs a cistella, inclosos 6 de 9 triples, i 5-5 des de la línia de personal, ha liderat una llista de 10 jugadors, inclosos els cinc titulars, que han obtingut nombres de dos dígits. L'aler estrella dels Warriors ha aconseguit per segona vegada ser elegit com a Jugador Més Valuós (MVP) del partit que s'ha disputat davant de 19.000 espectadors.

Al costat de Durant, el seu company d'equip, Klay Thompson, que ha sortit de reserva, ha estat el segon màxim encistellador amb 20 punts i sisè jugador de l'equip de LeBron, que ha guanyat les dues edicions que s'han disputat sota el nou format de formar-los amb la selecció feta pels dos capitans. James, l'aler estrella de Los Angeles Lakers, ha acabat amb 19 punts, els mateixos que va tenir l'aler dels Toronto Raptors, Kawhi Leonard.

Mentre que l'ala-pivot grec Antetokounmpo amb un doble-doble de 38 punts i 11 rebots ha estat el líder del seu propi equip, que ha dominat durant la primera part en aconseguir parcials de 37-53 a l'acabar el període inicial i anar-se'n al descans amb l'avantatge de 13 punts (82-95). Però l'equip de LeBron ha reaccionat en el tercer període amb Durant de líder i a falta de menys d'un minut s'ha posat per davant en el marcador amb un parcial de 132-131, avantatge que ja no deixaria la resta del partit.

El duel, convertit en un autèntic entrenament de tirs des de fora del perímetre, sense cap tipus de defensa, ha establert una nova marca de triples combinats amb 62, inclosos els 35 que ha aconseguit l'equip de LeBron per 27 de l'equip de Giannis.

Els llegendaris jugadors Dirk Nowitzki i Dwyane Wade han rebut el reconeixement a la seva trajectòria professional amb el lliurament de samarretes signades per tots els jugadors de l'All-Star.

L'alemany Nowitzki, de 40 anys, ha jugat el seu catorzè All-Star, i Wade, de 37 anys, ha jugat el seu tretzè partit de les estrelles.