Dues de les grans favorites a lluitar pel proper Mundial de Rússia 2018 s'han vist les cares a Düsseldorf en un amistós de gran nivell. La igualtat era present sobre el paper i també s'ha vist sobre el terreny de joc. Empat a un gol entre Alemanya, l'actual campiona del món, i Espanya amb grans exhibicions individuals (1-1).

La classe marca el joc

S'ha vist de tot en 90 minuts. Domini espanyol, domini alemany, moments de contracops i també minuts d'imprecisions. Ha estat un duel de provatures abans de la cita mundialista. Però jugui qui jugui i es provi qui es provi, els de sempre marquen les diferències.

Iniesta n'ha tingut prou amb cinc minuts per fer una de les seves passades per deixar sol Rodrigo, i el davanter del València ha resolt a la perfecció davant Ter Stegen. El porter blaugrana no hi ha pogut fer res. I mitja hora més ha trigat Müller en empatar amb una fuetada.

Seixanta minuts per endavant i joc ben repartit. Alemanya ha demostrat la seva classe i polivalència i ha controlat gran part del partit. El combinat espanyol ha perdut la possessió, i més amb la marxa d'Iniesta, i ha acabat per ser un equip de contracops.

Un partit amb molts canvis i amb un Julen Lopetegui que ha provat posicions, nous esquemes i futbolistes debutants com Rodri del Vila-real. Ter Stegen, Piqué, Iniesta i Jordi Alba han estat els blaugrana que han tingut minuts en aquest duel.

Al final cap canvi més i un paper destacat a les dues porteries. Tant els espanyols com els alemanys segueixen la marca de dos anys sense conèixer la derrota.