El Barça ha superat la Cultural Lleonesa (0-1) en un partit que de ben segur no agradarà a Ernesto Valverde. La Copa del Rei havia de ser l'oportunitat dels menys habituals per demostrar les seves capacitats, però el cert és que només Jasper Cillessen i els centrals del filial han estat solvents. Ousmane Dembélé ha salvat la seva imprecisa actuació fent la centrada que un Lenglet en estat de gràcia ha convertit en l'únic gol del partit.

1x1 del Barça

1x1 Jasper Cillessen 2018 2019 Jasper Cillessen
Vital
Ha estat el millor jugador del Barça. Atent tot el partit, ha hagut d'intervenir en dues ocasions però ha estat vital. Primer ha tret una gran mà després d'una errada de Semedo i després ha parat un xut a boca de canó de Saúl.
1x1 Nélson Semedo 2018 2019 Nélson Semedo
Desesperant
Venia de realitzar uns minuts decents contra el Reial Madrid, però lluny de seguir amb la bona dinàmica ha tornat a signar un partit decebedor. Les seves errades en la sortida de pilota li han pogut costar molt cares al Barça. Li deu un sopar a Cillessen.
1x1 Chumi 2018 2019 Chumi
Correcte
El partit del Barça ha estat un desgavell però els centrals del filial han mantingut les formes. En el seu cas s'ha mostrat sòlid i tot i que en algun moment ha patit davant la velocitat i els contraatacs lleonesos, la seva actuació ha estat més que correcte.
1x1 Jorge Cuenca 2018 2019 Jorge Cuenca
Prometedor
Jugar amb una màscara protectora no ha estat inconvenient per aquest jove central. Ha demostrat ser un jugador amb una cama esquerra molt fina, tot i que li ha faltat certa contundència defensiva. Ha estat substituït per Lenglet.
1x1 Juan Miranda 2018 2019 Juan Miranda
Tímid
En la pretemporada amb el primer equip va demostrar ser un lateral de gran recorregut ofensiu, però davant la Cultural, i segurament per culpa dels atacs constants de l'equip lleonès, no ha pogut mostrar tot el seu potencial. Això sí, se li segueixen intuint grans condicions.
1x1 Sergi Samper 2018 2019 Sergi Samper
Desconsolat
No té sort i el primer que ho sap és ell mateix. Ha pogut tornar a jugar amb el Barça després de molts mesos sense poder fer-ho, però ha hagut de ser substituït en el minut 32 per una lesió muscular. A la banqueta se l'ha pogut veure molt frustrat.
1x1 Denis Suárez 2018 2019 Denis Suárez
Fantasma
És incapaç de mostrar certa regularitat al centre del camp, i potser s'haurà de replantejar si juga a la posició adequada. Inofensiu en atac i transparent en defensa, no ha sigut capaç de traçar jugades i ni tan sols ha estat fi amb la pilota als peus.
1x1 Arturo Vidal 2018 2019 Arturo Vidal
Insuficient
L'agressivitat i passió que hi posa és indiscutible, però fins i tot contra un equip de Segona B això és insuficient. Lent a l'hora d'escollir la passada correcte, ha pogut corregir diverses jugades gràcies a la seva evident superioritat física, però cal que ofereixi més prestacions.
1x1 Dembélé 2018 2019 Ousmane Dembélé
Imprecís
El dia que no li ha faltat actitud ha estat el mateix en què s'ha mostrat més imprecís que mai. Ho ha provat amb conduccions en velocitat, però li ha costat molt superar els rivals lleonesos. Tot i així, ha fet la centrada del gol de Lenglet en l'últim minut de partit.
1x1 Munir El Haddadi 2018 2019 Munir El Haddadi
Moniato
Suplir un davanter com Luis Suárez és molt difícil, però si no se'l pot superar en qualitat com a mínim se l'ha d'igualar en intensitat. No ha estat el cas, i, a més, ha fallat una de les ocasions més clares del partit en el minut 85, quan el marcador encara era d'empat a zero.
1x1 Malcom Silva 2018 2019 Malcom Silva
Decreixent
Ha començat el partit amb intensitat, conscient que era la seva oportunitat per convèncer a Valverde. Probablement no ho ha aconseguit: ha empitjorat progressivament i quan ha estat substituït, tot i les presses de l'equip, ha sortit del camp caminant. Així no.
1x1 Carles Aleñá 2018 2019 Carles Aleñá
Voluntariós
Ha entrat des de la banqueta amb bona actitud, cosa que en un partit com el d'avui no és poc. Ha provat de desequilibrar la balança amb una de les seves especialitats, el xut llunyà, però no ha trobat porteria. Si juga al centre del camp cal que sigui més precís.
1x1 Clément Lenglet 2018 2019 Clément Lenglet
Salvador
Ha substituït Cuenca i, a banda de mostrar una gran categoria defensiva quan l'equip estava patint més, ha estat l'heroi del Barça en marcar el 0-1 amb una rematada de cap en l'últim minut del partit. Fitxatge top.
1x1 Arthur Melo 2018 2019 Arthur Melo
Amulet
Ha entrat quan només quedaven deu minuts i per tant no ha pogut oferir grans prestacions, però ara mateix està tocat amb una vareta màgica i, casualitat o no, el gol ha arribat amb ell a dins del terreny de joc.