El cap de pastisseria del restaurant Caelis, Eddi Arteaga, ens convida avui a veure com es fan les clàssiques postres de Catalunya: la crema catalana. Aquest dolç típicament català, i un dels més antics d'Europa, es menja durant tot l'any, encara que rep el seu nom al costum de menjar-lo el dia de Sant Josep (19 de març).

Cadascú fa la crema de Sant Josep a la seva manera i li posa el seu toc personal. Però per qui tingui dubtes i vulgui fer unes molt bones postres,  pot comptar amb els consells de luxe d'Eddi Arteaga, que ens recomana acompanyar aquesta delicatessen "amb sorbet de llimona o amb gelat de vainilla".

 

03 CREMA CATALANA.00 03 15 15.Imagen fija187

Ingredients per a la crema catalana (6 persones):

  • 620 g nata 35%
  • 620 g llet
  • 350 g sucre
  • 6 rovells d'ou
  • 1/2 branca de canyella
  • 1/2 pell de llimona