Les nostres pastisseres, Patricia i Cristina, de La Noria Bakery, ens porten els clàssics dònuts de tota la vida, una recepta americana que tot el món ha adaptat. Per llepar-se els dits!

 

Farem la massa clàssica sense farcit banyat amb el típic glacé, però aquesta recepta pots també fer-la farcida amb xocolata negra o blanca, melmelada, almívar de llet... tens un munt d'opcions per fer aquests dònuts, l'únic que has de tenir en compte és no fer un forat a la massa i fregir-lo una mica més perquè no quedi cru per dintre.

Ingredients per als dònuts clàssics:

  • 500 g farina de força
  • 10 g sal
  • 80 g sucre
  • 2 ous
  • 50 g mantega
  • 200 ml aigua
  • 40 g llevat fresc
  • Ratlladura de ½ llimona
  • ½ cullerada de canyella
  • Sucre llustre al gust
  • Oli per fregir

logo noria bakery