El xef Romain Fornell, des del restaurant Caelis, ens explica unes postres que sorprenen per la seva senzillesa i espectacular qualitat: el coulant de xocolata. Unes postres que van néixer a França l'any 1981 gràcies a l'intens treball del xef Michel Bras, que després de dos anys sencers de proves va topar amb aquest exquisit producte. Un resultat que ara ens arriba gràcies a un compatriota del mateix Bras, el francès Romain Fornell.

 

Foto: Michel Bras (Vimeo)Foto: Michel Bras (Vimeo)


Entre altres èxits, en el currículum de Fornell podem destacar el fet de ser el primer cuiner francès a aconseguir el guardó d'una estrella Michelin a França (restaurant Chaldette - 2001) i una altra a Espanya (restaurant Caelis - 2005).

Romain Fornell-roberto lazaroFoto: Romain Fornell

Ingredients per al coulant de xocolata (4 persones):

  • 4 ous sencers
  • 125 g sucre
  • 120 g mantega
  • 120 g xocolata 70%
  • 60 g farina
  • 5 g cacau en pols

Coulant de xocolata-roberto lazaro-02