El nou videoclip de Shakira, titulat Me enamoré i que està dedicat a la seva parella, el defensa del Barcelona Gerard Piqué, ja està disponible per a tots els fans. La novetat és que, per primera vegada, la cantant i el futbolista hi apareixen junts.

El videoclip, que en les hores posteriors al seu llançament ja ha rebut prop de mig milió de visites, està rodat en el que semblen ser fabriques abandonades i boscos propers a Barcelona, ciutat en la qual resideixen Shakira i Piqué des de 2011.


A més, el futbolista no només protagonitza la lletra de la cançó, sinó que a més ha participat activament en el rodatge del seu videoclip, com ha volgut ensenyar Shakira amb un vídeo del rodatge penjat des del seu perfil de Twitter.

El "curt" mostra una colombiana més riallera i prudent que en altres dels seus clips recents, molt diferent a com es va mostrar a Chantaje que va interpretar al costat de Maluma i en el qual va mostrar la seva faceta més seductora.

A Me Enamoré es pot veure a Shakira cantant al bosc, llançant menjar mentrestant "destrossa" una habitació d'hotel com l'estrella pop que és i tirant-se en paracaigudes amb Piqué, la seva parella i amb qui té dos fills, Milà i Sasha, de quatre i dos anys, respectivament. A més d'un homenatge al seu amor, la colombiana també reivindica en aquest videoclip els paisatges propers a Barcelona, com la localitat costanera d'Empuriabrava on Shakira es llança des d'una avioneta.

Me Enamoré forma part del nou àlbum de la cantant de Barranquilla, titulat El Dorado, com l'aeroport de Bogotà, i que sortirà a la venda el proper 26 de maig. La cantant ja va revelar els tretze senzills que integraran el seu onzè disc, en el qual inclou els èxits com a Xantatge, que va interpretar al costat del també colombià Maluma, Comme Moi, La Bicicleta o el més recent Déjà Vu, amb Prince Royce.