Stranger Things, el cinema crispeter dels 80 fet sèrie de televisió

Coses molt estranyes estan passant en el petit poble de Hawkins, Indiana. Però haurem d’esperar fins divendres vinent, 15 de juliol, per començar a desenteranyinar el misteri; data en què Netflix estrenarà una de les seves grans apostes per a aquest estiu: Stanger Things

Matt i Ross Duffer, directors d’alguns dels capítols més destacats de Wayward Pines, la sèrie basada en la novel·la homònima de Blake Crouch creada per M. Night Shyamalan i Chad Hodge, són els creadors d’aquest thriller ambientat en l’any 1983 que a partir de la desaparició d’un nen en circumstàncies misterioses ens anirà descobrint un cas amb connexions amb experiments ultrasecrets del govern. Una trama que es complicarà encara més amb l’aparició d’una intrigant criatura anomenada Eleven, nena que irromp a Hawkins per advertir als seus habitants dels terribles esdeveniments que estan a punt de viure. 

En el seu primer paper protagonista a la petita pantalla, Wynona Rider encapçala el repartiment d’aquesta sèrie de vuit capítols d’una hora amb evidents connexions amb el cinema crispeter dels 80 i els seus nens tafaners en bicicleta. Esperem que l’efecte ‘nostàlgia’ no acabi eclipsant una producció que pinta molt bé. 

T’agradarà si t’agraden:

-Wayward Pines

-Outcast

-Penny Dreadful