Els Rolling Stones ja han venut més de 50.000 entrades pel concert que oferiran el pròxim 27 de setembre a l'Estadi Lluís Companys de Barcelona, segons fonts de la productora Doctor Music.

Les entrades situades a la pista ja es van acabar al llarg de la jornada d'ahir, quan se'n van vendre més de 34.000 en només quatre hores, i només queden disponibles les de preus mitjos.

Doctor Music espera que totes les entrades restants es venguin aquest dimecres o com a màxim en els propers dies.

La venda va començar aquest dimarts a les deu del matí però 24 hores abans alguns fans ja les van poder adquirir mitjançant l'app dels Rolling Stones.

Revenda

Les entrades són nominals i cada usuari en pot comprar 8, com a màxim, justament amb l'objectiu d'evitar la revenda. Tot i així, només fa falta que hi assisteixi la persona que figura com a titular de les entrades per poder accedir al recinte. D'aquesta manera, els preus en la revenda d'entrades arriba fins als 1.500 euros

Cues virtuals

Els usuaris que van voler comprar dimarts les entrades van haver d'esperar fins a dues hores en una cua virtual. El fet va provocar queixes per part dels fans de ses satàniques majestats a les xarxes socials, que esperaven amb nerviosisme poder comprar-les immediatament.  

cua virtual rollingStones

Encara hi ha disponibles les entrades que oscil·len entre els 165 i els 190 euros