L'equip de No Day But Today, creador de l'exitós musical Rent a Barcelona, torna a escena amb l'espectacle que va obtenir un gran èxit a Broadway Fun Home, un musical que està basat en el popular còmic autobiogràfic d'Alison Bechdel.

Fun Home és una història d'amor i família que va commoure Nova York quan es va estrenar fa dues temporades i va ser guardonat amb 5 premis Tony. El muntatge compta amb la direcció de Daniel Anglès, qui també interpreta un personatge de l'obra, i la direcció musical de Miquel Tejada.

Mariona Castillo serà l'encarregada de donar vida a l'Alison Bechdel sobre l'escenari. "És un espectacle que t'explica que has d'agafar el teu passat i l'has de calmar, pacificar i entendre", ha apuntat Daniel Anglès. El musical es podrà veure del 24 de gener al 25 de març del 2018 al Casino L'Aliança de Poblenou i l'estrena oficial serà el 31 de gener.

fun home el musical ACN 2

La història arrenca quan el pare de la protagonista mor inesperadament i l'Alison, una novel·lista gràfica, se submergeix en el seu passat per explicar la història d'aquell home inestable, brillant i únic amb un temperament i uns secrets que van definir la seva família i la seva vida.

Fun Home explica la història d'una família tragicòmica. L'obra se centra en la figura de l'Alison (autora i protagonista) amb 40 anys, quan fa la vista enrere i recorda la seva infantesa i la relació que tenia aleshores amb els seus progenitors. El pare de l'Alison, director d'una funerària, no és capaç d'afrontar la seva homosexualitat mentre que la seva filla descobreix la seva pròpia orientació sexual i ho accepta amb naturalitat. L'obra també reflexa la història dels Estats Units a la dècada de 1970, amb al·lusions a l'escàndol Watergate o als disturbis d'Stonewall.