La sèrie Juegos de Trons estrenarà la seva setena i penúltima temporada el proper 16 de juliol, segons han informat aquest dijous els seus responsables. L'anunci ha arribat avui a través d'un vídeo emès a Facebook Live, en el qual es veia un bloc de gel en una sala fosca amb murs de pedra i amb la cèlebre música de la sèrie de fons.

Diversos actors com Isaac Hempstead Wright i Lena Headey, que interpreten Bran Stark i Cersei Lannister, respectivament, van explicar als seguidors de Joc de Trons que havien d'escriure "foc" en els comentaris del vídeo perquè així es fongués el bloc de gel i es donés a conèixer la data. Més de 150.000 persones estaven connectades als pics d'audiència d'aquesta llarga retransmissió que va durar més d'una hora.

Després de finalitzar dos clips sense anunciar la data, el que va provocar els acudits i les queixes dels seus fans, posteriorment un tercer fragment va revelar que l'estrena de la setena temporada de Joc de Trons tindrà lloc el proper 16 de juliol.


Basada en les novel·les de George R.R. Martin, aquesta superproducció de HBO és la gran sèrie del moment, i cada nou anunci o notícia sobre ella fa furor a les xarxes socials i crea expectació entre els seus seguidors a tot el món. Entre altres mèrits, Joc de Trons és, amb 38 premis Emmy, la sèrie més guardonada en la història de la televisió.

Amb només set episodis, la temporada més curta fins ara de la sèrie, aquest nou lliurament s'ha rodat en països com Irlanda del Nord, Islàndia i Espanya.