El Festival de Cap Roig, que se celebra cada any a Calella de Palafrugell, comptarà amb Anastacia, Ben Harper, Norah Jones, Andrea Bocelli i Wilco com a caps de cartell. Enguany hi participaran 11 artistes internacionals, xifra mai aconseguida fins ara. El concert inaugural serà a càrrec de Wilco, el 7 de juliol, la banda d'indie de Chicago presentarà el seu onzè àlbum Schmilco.

Un altre dels destacats és Ben Harper, 14 d’agost, que oferirà una actuació acústica; serà una de les tres úniques parades que farà per Europa. El dia 16 d’agost arribarà el torn de l’italià Andrea Bocelli, que actuarà per primera vegada a Catalunya. El cantant líric comptarà amb una posada en escena de 96 músics.

Al festival, patrocinat principalment per La Caixa, també hi participarà la diva del pop americana Anastacia repassant els seus grans èxits el 14 de juliol, mentre que el 15, Passenger presentarà el nou disc que està a punt de publicar. La clausura també serà internacional, la farà la icona del pop urbà Jason Derulo, presentant el seu nou himne "Swalla", el dimarts 22 d'agost.

Pel que fa als artistes nacionals hi haurà actuacions de Blaumut, Sílvia Pérez Cruz, Els Amics de les Arts, Sidonie i Ramon Mirabet entre molts d’altres. La programació d’aquest any busca atreure un públic molt divers, i arribarà fins a un total de 28 actuacions, tres més que l’any passat. 

Cartell cap roig