Cada cop estem més a prop de l'estiu. Un indicador és la calor que aquests dies comença a fer a Catalunya i que les platges comencen a poc a poc a omplir-se. L'altre, que es van sabent més detalls sobre l'anunci d'estiu d'Estrella Damm

Aquest dijous s'han donat a conèixer els actors que completaran el repartiment del nou curtmetratge de l'empresa cervesera. Es tracta d'Álvaro Cervantes, Íngrid García-Jonsson i Marcel Borràs. Tots tres acompanyaran en la història cinematogràfica, al popular actor de Joc de Trons, Peter Dinklage, qui a la sèrie nord-americana fa de Tyrion Lannister.

estrelladamm 2017 04614

Cervantes va participar, entre moltes altres pel·lícules, a les adaptacions de les històries del popular escriptor italià Federico Moccia, Tres metros sobre el cielo (2010) i Tengo ganas de ti (2012). Per la seva banda, García-Jonsson va estar nominada als Goya per Hermosa Junventud i Borràs ha participat en sèries catalanes com Polseres Vermelles o Cites, de Tv3.

Tots quatre actors, juntament amb un equip de més de 130 persones, es troben aquests dies rodant la peça en diferents racons del Mediterrani, sota la direcció de Raúl Arévalo, guanyador del Goya a la millor direcció novell en l’última edició dels Premis Goya, amb Tarde para la ira.

estrelladamm 2017 01905

Aquest és el tercer curtmetratge que Estrella Damm produeix com a part de la seva campanya Mediterràniament, després de “D’acord”, dirigit per Alejandro Amenábar i protagonitzat per Dakota Johnson i Quim Gutiérrez, i “Les petites coses”, dirigit per Alberto Rodríguez i protagonitzat per Jean Reno i Laia Costa.