Les entrades pel concert dels Rolling Stones del pròxim 27 de setembre a l’Estadi Olímpic de Barcelona seran nominals per tal de lluitar contra la revenda. Així ho ha informat en un comunicat la promotora Doctor Music. Les entrades es podran adquirir a la web de la mateixa promotora o a la de Ticketmaster a partir del pròxim dimarts 16 de maig i el preu oscil·larà entre els 86 i els 290 euros, sense costos de distribució.

En les entrades, el comprador haurà d’indicar el nom i cognom d’un assistent titular, que haurà d’entrar al recinte del concert al mateix temps que tots els seus acompanyants. En cas que aquesta persona no pugui anar al concert, la resta perdran el seu dret d’anar-hi.

No obstant, la promotora Doctor Music ha matisat que tot i que no es podrà canviar el nom de l’assistent titular serà possible adquirir assegurances d’assistència.

La promotora també ha anunciat que hi haurà prevenda d’entrades a través de l’aplicació mòbil The Rolling Stones el 15 de maig, un dia abans que surtin oficialment a la venda.