Myles Sanko posa ànima al festival Grec

Hi ha artistes que, sense que ningú sàpiga ben bé per què, estableixen una especial relació de complicitat amb una ciutat. A Myles Sanko li ha passat amb Barcelona. No és que a la resta del continent sigui un absolut desconegut, però la popularitat i seguiment del cantant britànic no para de créixer amb cadascuna de les seves visites. I això, o potser per això, ha fet de la capital catalana alguna cosa així com la seva segona casa.   

Fill  de mare ghanesa i pare francès però criat a Londres, les primeres passes de Sanko en el món de la música van ser com a MC. I a cop de rimar sobre samples de vells clàssics del gènere va ser com es va acabar enamorant de la música soul. 

A mig camí entre la sensualitat d’Al Green i l’efervescència de James Brown, Sanko va debutar el 2013 amb Born In Black & White. Obra que tindria relleu amb Forever Dreaming (2014), lectura actualitzada del so de la mítica escola Motown. 

Amb un directe que és pur entusiasme i passió, aquest diumenge, en un concert programat dins de l’edició d’enguany del festival Grec, podreu descobrir (si és que encara no sou fidels de la seva parròquia), per què se’l coneix com “The Love Child of Soul Music”.   

Myles Sanko. Teatre Grec. Passeig Santa Madrona, 36. Preu: Entre 15 i 25€. Diumenge 17, a les 22h.