Els canadencs Arcade Fire visiten Barcelona per sorpresa

Sense avisar, per a sorpresa de tothom, el 21 de juny passat Arcade Fire anunciaven que el dimecres 5 de juliol recalarien a Barcelona per actuar a la sala Razzmatazz. Les entrades per a la vetllada es van posar a la venda dos dies més tard. Es van exhaurir en menys d’una hora.  

El col·lectiu de Mont-real capitanejat per Win Butler es va presentar en societat el 2004 amb Funeral (2004). Debut que, seduint amb una proposta on conflueixen vocables de pop de cambra, post punk, rock independent i el folk de formes més barroques, els va destacar com una de les bandes més interessants dels marges alternatius de l’escena musical del nou mil·lenni. Estatus que Arcade Fire han mantingut amb els posteriors i, tot i que inferiors al seu primer llarg, notables Neon Bible (2007), The Suburbs (2010) i Reflektor (2013).

Dos anys després de la seva última visita a Barcelona, concert, el de 2014, emmarcat dins del cartell del Primavera Sound, Arcade Fire tornen a la capital catalana per protagonitzar una de les tres actuacions que oferiran a Europa aquest estiu. L’única programada en una sala d’aforament mitjà (els altres dos seran el 7 de juliol al festival BBK Live de Bilbao i el 9 al Nos Alive de Lisboa). 

Arcade Fire. Razzmatazz. Almogàvers, 122. Preu: Entrades Exhaurides. Dimarts 5, a les 21.30h.