El músic Bruce Springsteen debutarà a Broadway l'octubre vinent amb un espectacle "íntim i personal" que interpretarà durant gairebé 8 setmanes i les entrades del qual sortiran a la venda a finals d'agost, ha informat aquest dimecres l'artista nord-americà en la seva pàgina web.

"Volia fer uns xous que fossin el més personals i íntims possible", ha explicat Springsteen en un comunicat, que ha detallat que el Walter Kerr Theatre, on tindran lloc els concerts i que té 960 seients, és "probablement el lloc més petit" en el qual ha tocat en els últims 40 anys. "El meu xou és només jo, la guitarra, el piano, les paraules i la música", ha concretat The Boss.

A l'espectacle, el músic nascut a New Jersey el 1949 té previst de repassar la trajectòria de la seva vida i la seva feina amb l'objectiu "d'entretenir i de comunicar alguna cosa de vàlua", ha detallat. Aquests concerts novaiorquesos de Springsteen, que tindran lloc cinc vegades per setmana, començaran el 3 d'octubre i acabaran el 26 de novembre.

"Bruce Sprinsgteen és un dels escriptors musicals més grans i Broadway està construït sobre una tradició estimada de contes musicals", ha afirmat Jordan Roth, president de Jujamcyn Theaters, companyia propietària del Walter Kerr.

Prioritat pels fans més fidels

Les entrades per a "Springsteen on Broadway" sortiran a la venda el 30 d'agost en la pàgina web Ticket Master Verified Fan, un sistema amb què es mira de donar accés als seguidors més fidels i limitar l'impacte dels especuladors que revenen les entrades.

Els seguidors de Springsteen que vulguin adquirir entrades hauran de registrar-se a la pàgina des d'avui i fins al 27 d'agost vinent i se'ls comunicarà si podran accedir o no a la compra de bitllets dos dies després.

Springsteen ha fet més 40 anys de carrera musical, en què ha publicat més de 18 àlbums d'estudi, ha guanyat 20 premis Grammy i un Òscar, i ha passat a formar part del Saló de la Fama del Rock.