La proposta d'ERC de l'Eixample de Barcelona per adoptar mesures en la regulació de la circulació de bicicletes ha tirat endavant aquest dilluns a la nit al ple del districte "per avançar cap a la matriculació i assegurança a les bicicletes i reformular carrils bici".

El regidor d'ERC Alfred Bosch ja es va lamentar que, tot i haver-ho aprovat, "el govern Colau és previsible que una vegada més ignori el vot de la majoria".

La proposta, però, no ha agradat a la ciutadania, que ha carregat de valent contra els republicans a Twitter acusant-los de "preferir els cotxes" i de "posar traves a la mobilitat sostenible".

D'altres han ironitzat amb què aquesta proposta "deu ser una mesura per respondre la notícia del 95% de la població que respira aire contaminat".

El conseller de l'Eixample d'ERC, Joaquim Asensio, va sortir en defensa de la proposta justificant que "la proposició anava lligada amb un augment dels carrils bicicleta" perquè "volem millors infraestructures a Barcelona pel transport sostenible".