L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reaccionat des de Twitter a l’acord a què l’Ajuntament ha arribat per desconvocar la vaga dels treballadors del metro.

En dues piulades, Colau ha “celebrat l’acord amb els treballadors” i ha considerat que el pacte final “es milloren les condicions laborals i es garanteix la qualitat del servei” a TMB. “Guanya el transport públic. Guanya la ciutat”, ha afegit l’alcaldessa.

A més, Colau ha volgut manifestar que lamenta “les molèsties que han tingut les vagues per a tota la ciutadania” i ha agraït “l'esforç de totes les parts que han treballat per l'acord”.

També a Twitter, el líder municipal d’ERC, Alfred Bosch, ha volgut donar les gràcies a la consellera de Treball, Dolors Bassa, i a l'equip que s’ha fet càrrec de la mediació —membres del seu mateix partit— “per la feina per acabar amb la vaga del Metro”, tot afegint que “calia una solució”.

El tinent d’alcalde de Barcelona Jaume Asens ha piulat també celebrant “l’acord històric” a TMB, però ha aprofitat per retreure que, mentre algunes persones com Colau “agraeixen a totes les parts” la feina feta per aconseguir un pacte, “hi ha qui malauradament fa partidisme fins al final”, assenyalant així directament Bosch.