Arran continua protagonitzant accions contra el turisme massiu. Després de l'atac a un bus turístic de Barcelona dijous passat, l'organització ha reivindicat aquest dilluns una altra acció, ara contra les bicicletes de lloguer que utilitzen habitualment els turistes. 

L'acció ha estat reivindicada per l'assemblea de l'organització a Poblenou, que ahir va penjar un vídeo al seu compte de Twitter, on es pot veure un vídeo de més de mig minut de durada en què membres de l'organització s'acosten a diverses bicicletes de lloguer i punxen les seves rodes amb un ganivet. El vídeo està acompanyat del missatge: "Ja n'estem fartes de l'ocupació per part d'empreses turístiques de l'espai públic del barri. Actuem! Uneix-te al combat".  

Aquest dilluns, la portaveu de l'organització juvenil, Laura Flores, ja va advertir que no es descartaven noves accions similars a l'atac del bus turístic al barri de Les Corts. "La nostra pràctica política va més enllà d'aquestes accions però també les inclou, per tant, ni dic que les repetirem ni que no. Actuarem com creiem que calgui en cada context", va dir Flores.