La plataforma digital Netflix ha anunciat que impulsarà la seva primera sèrie original sueca, que estarà basada en la novel·la Strost av Allt (Quicksand), de Malin Persson Giolito, i es començarà a gravar el 2018. Strost av Allt (Quicksand), novel·la editada a 26 països i guardonada com la millor novel·la policíaca nòrdica del 2016, compta en la versió televisiva amb la guionista de la sèrie Broen Camille Ahlgren.

La guionista ha explicat que vol narrar la història "des de la perspectiva del personatge principal, Maca; la trama planteja preguntes sobre la culpa, la responsabilitat, el càstig i la redempció. Es mostra com un mirall per als nostres temps i és sens dubte un thriller carregat de suspens, acompanyat d'una commovedora història d'amor".

El puente

Un moment de la sèrie 'Broen'

La trama comença amb un tiroteig en un col·legi del barri més ric d'Estocolm, on una estudiant, Maca Norberg, acaba en un judici per assassinat. Quan els fets d'aquell dia surten a la llum, també es descobreixen detalls privats de la relació de Maca amb Sebastian Fagerman i la seva família disfuncional.

Al projecte hi participa la productora sueca FLX (L'avi que va saltar per la finestra). El productor Pontus Edgren, de FLX, ha destacat que és un drama "fresc, original i ple de suspens", per la qual cosa considera que "serà una meravellosa sèrie de Netflix".