1 Rey Arturo, la leyenda de Excalibur

Quan el seu pare és assassinat, el petit Artur veu com el seu oncle Vortigern s'apodera de la corona del regne. Privat del seu dret per naixement i sense saber realment qui és, a Artur li tocarà viure entre els carrers de la ciutat. Però la seva vida farà un gir gràcies a una famosa espasa. L'acompanyarà en el viatge una dona misteriosa, Ginebra. Hi actuen Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Astrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou i Aidan Gillen. La crítica no ha estat compassiva amb la pel·lícula.

 

2- La hora del cambio

Arriba a la gran pantalla la comèdia italiana La hora del cambio, dirigida per Ficarra & Picone. Els veïns del petit poble sicilià de Pietrammare viuen acostumats al caos que comporta saltar-se la llei i n'estan tips. Les carreteres tenen forats, el tràfic es insofrible i la brossa s'acumula a la vorera. Però ha arribat l'hora del canvi i a les eleccions un nou alcalde n'ha sortit victoriós amb la ferma intenció de complir el programa electoral. La pel·lícula ha estat un èxit a Itàlia.

 

3- Descontroladas

Descontroladas' és una comèdia nord-americana dirigida per Jonathan Levine i protagonitzada per Amy Schumer i Goldie Hawn. En aquest film, Emily convenç la seva mare per fer un viatge juntes a l'Equador. Però un cop allà les dues dones són segrestades, i comença una aventura salvatge en el que el vincle com a mare i filla s'enfortirà mentre intenten escapar. El film és el retorn a la gran pantalla de l'actriu Goldie Hawn, que va ser molt coneguda entre els 70 i 90 amb pel·lícules com La muerte nos sienta tan bien o El club de las primeras esposas

 

4- Emoji, la pel·lícula

Arriba als cinemes la pel·lícula d'animació 'Emojis' d'Anthony Leondis, doblada al català. Els emojis viuen esperant ser seleccionats pels usuaris de telèfon. Tots tenen només una expressió menys en Gen, un emoji que va néixer sense filtre i pot tenir múltiples expressions.