El cantautor Luis Eduardo Aute, que continua la rehabilitació a casa seva després del pas fa uns mesos per l'hospital Ruber Internacional a Madrid, evoluciona "de manera positiva", però sense plantejar-se encara el retorn als escenaris, segons ha explicat el mànager de l'artista, Antonio Peña.

El passat mes de febrer, Aute feia un pas més en la seva recuperació després de patir un infart l'agost de 2016. El cantant tornava a Espanya després d'una estada a l'Havana (Cuba) per continuar el procés de rehabilitació, per a una revisió mèdica general de diversos dies. Peña ja avançava llavors que seria "un procés lent" que continuaria alguns mesos i els metges estimaven que per al de la primavera es veurien "resultats importants". "Aquestes millores s'han produït i ja porta a casa un parell de mesos", ha asseverat el representant.

"Va evolucionant a poc a poc però bé, està sent un procés positiu", ha assenyalat Peña, que no obstant això ha insistit que "no hi ha data" de tornada. De fet, Aute ha de seguir acudint a revisions periòdiques i continua prenent medicació. "Tot això requereix un temps", ha afegit.

Aute (Manila, 1943) va patir un infart fa ja un any i va ser ingressat a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid. Després de diversos dies, va ser traslladat a un altre centre mèdic a prosseguir la recuperació gràcies a una evolució favorable, abans de marxar a Cuba per continuar la rehabilitació.