El violent robatori que va viure el passat octubre la model Kim Kardashian en un apartament de luxe a París continua portant cua.

En aquesta ocasió, ha estat arrestat el xofer que va transportar la californiana fins al luxós habitatge, entre d’altres motius, per haver estat l’última persona amb què Kardashian va tractar abans del brutal assalt. La policia francesa ara vol descobrir si el xofer tenia algun tipus de connexió amb els lladres, o si fins i tot formava part de la mateixa banda.

L’arrest del xofer s’ha efectuat alhora que el d'altres 16 persones en diferents punts de França, totes presumptament connectades amb el robatori de joies. S’ha arribat a elles després de mesos d’investigacions, per les mostres d’ADN trobades en un tros de cinta adhesiva amb què es va reduir Kardashian.

La californiana va ser assaltada a punta de pistola la matinada del passat 3 d’octubre a París per dos homes armats i emmascarats vestits de policia. Sense tenir temps d’alertar ningú, Kardashian va haver de pregar per la seva vida mentre els lladres s’enduien 16 milions d’euros, la major part en joies. No va patir danys físics.