Cristina Pedroche no està sola. Després de donar el tret de sortida al 2017 amb un singular vestit de cap d’any, ara li han sortit competidores en el ‘sector’.

L’última, a la primera gala de Gran Hermano VIP d’aquest diumenge. La xicota del concursant Marco Ferri -que passa per VIP perquè és conegut a Xile-, va lluir un vestit que gairebé ha batut el rècord de la història en transparències. Es tracta d’Aylén Milla, bloguera i dissenyadora, que va acaparar totes les mirades en detriment del presentador Jordi González, que intentava donar-li conversa. Només unes acolorides flors van evitar que la transparència fos completa:

La mateixa nit li va sortir a Pedroche una segona competidora. Es tracta d’Elsa Pataky, famosa actriu i ben coneguda en això de la bellesa. La madrilenya va fer acte de presència als Globus d’Or i, sense arribar al nivell de la convidada de GH VIP, també va destacar per la vestimenta...

Aquesta moda no és nova del 2017. L’hemeroteca és sàvia, i hi ha usuaris disposats a consultar-la. En aquesta ocasió, aquest tuitaire va publicar els curiosos vestits duts algun cop per Beyoncé i Rihanna. No cal afegir-hi gaire...

Per a qui no pugui esperar a veure el vestit de Pedroche el Cap d’Any vinent, que no es preocupi, el 2017 ha entrat trepitjant fort en això de les transparències.