Estan sent, aquestes, unes setmanes convulses per a l’excèntric Torito, comunicador menorquí ben conegut entre els espectadors catalans.

Després d’abandonar el programa Hora Punta (TVE) només dues setmanes després de fitxar-hi, ara ha explicat per què aquest sobtat canvi.

Torito va deixar el programa de Javier Cárdenas perquè “dos dies després de signar el contracte vaig veure que no es complia”. Segons confessa al mitjà Bluper, després d'iniciar la seva col·laboració, "em van oferir una cosa que no em venia de gust fer: ser guionista des de Madrid”. Al contrari, assegura que això no és el que havien acordat, i diu: “Jo sóc col·laborador, no guionista”.

L’antic col·laborador de Vitamina N (City TV), explica que la direcció del programa “ho ha entès”. “El contracte estava escrit per ells. Sabien clarament el que no s’havia complert”, detalla Torito, per afegir: “No tinc cap tipus de mal rotllo amb Cárdenas ni amb ningú de l’equip”.

Ni 'Hora Punta', ni amb María Teresa Campos

El cas Torito no acaba aquí. Després de deixar Telecinco el passat novembre per veure néixer el seu fill a Califòrnia (mitjançant ventre de lloguer), va tornar a l’Estat per fer un gir a la seva carrera: fitxar per Televisió Espanyola.

Al cap de dues setmanes, com ja s’ha dit, deixava el programa de Cárdenas per tornar a Telecinco i, en concret, a l'espai ¡Qué tiempo tan feliz!, presentat per María Teresa Campos, al qual havia col·laborat fins a l’any passat.

Per desgràcia de l’equip i del mateix Torito, aquesta setmana s’ha sabut que el programa ha estat cancel·lat, de manera que aquest català d’adopció haurà passat de trepitjar dues cadenes a cap, en cosa d’un mes.