Shakira i Gerard Piqué són els reis d’Instagram, no només ens ensenyen la seva vida professional, també el dia a dia amb la família. Ahir van penjar dos vídeos on els protagonistes són els seus dos fills Sasha i Milan. La parella vol un cap de setmana d’activitats familiars on no hi faltin les sortides en patinet ni el ball. 

 

Scooter time! #barcelona #family

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Els seguidors de la parella poden veure a Shakira amb els seus nens en una sortida amb patinet. Milan, el més gran, es mostra segur damunt del vehicle i fins i tot s’atreveix a saludar a la càmera. El petit no es mou del costat de la seva mare que no li treu els ulls del damunt, però de seguida agafa confiança i decideix patinar pel seu compte. Piqué, que està gravant, els anima a tots tres. 

 

My favorite Bachata dancer! Mi parejo favorito de Bachata! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Però això no és tot, si fa pocs dies podíem veure a Shakira ballant bachata amb Prince Royce, ara ens demostra com comença a introduir al més petit de la casa al món de la dansa. Sembla que Sasha està cansat després de les lliçons de patinatge i s’abraça a la seva mare mig endormiscat. Alguns canten cançons de bressol per fer agafar el son als seus fills, i altres els hi posen bachata.