No era al llistat de passatgers del vol EK0863 d’aquest diumenge una serp... que pel contrari rondava alegrement pel celler de càrrega de l’avió.

La nau era de la companyia Emirates i, en qüestió de minuts, havia de transportar una nova fornada de passatgers des d’Oman fins a Dubai.

Abans que els viatgers hi entressin, el personal encarregat de transportar les maletes es va adonar que hi havia una serp, la presència de la qual va ser assegurada al mitjà local Gulf News. "Enginyeria i els equips de neteja estan treballant perquè l’avió torni a estar en servei. Demanem disculpes per les molèsties causades", han explicat des d’Emirates.

A hores d’ara, encara no han estat publicades imatges dels fets, però l’escena ha de ser semblant a la que es va viure el passat novembre en un vol domèstic dins Mèxic, on una serp d’un metre de llarg va desfermar el pànic entre els passatges (vídeo anterior).

Des de 2006, cada cop que apareixen informacions de serps dins d’avions -no ha passat poques vegades- molts es transporten al film Serps a l’avió, estrenat per David R. Ellis, i el qual a alguns ha d'haver provocat fins i tot malsons.

Esperem que les escenes de la pel·lícula mai es reprodueixin -ni una mica- a la realitat... Pel bé de tothom.