Amb 113 milions, Selena Gómez té més seguidors que ningú a Instagram. La seva popularitat i la constant activitat de l’artista a la xarxa social -quasi 1.300 publicacions-, en tenen la culpa.

Una popularitat que ha resultat ser una arma de doble fil, ja que com ha confirmat l’ex noia Disney als mitjans, aquesta aplicació la va conduir a una addicció i a una posterior depressió.

Quan l’any passat encara li quedaven 30 concerts per endavant, va haver de cancel·lar la gira Revival per sotmetre’s a tres mesos de teràpia: “La meva autoestima estava destruïda. Estava deprimida, amb ansietat. Vaig començar a tenir atacs de pànic abans de sortir a l’escenari”, ha declarat la cantant, afegint que quan es va convertir en la persona més seguida d’Instagram es va espantar molt i això la va començar a consumir.

L’obsessió de Selena Gómez va arribar a tal límit que va haver d’esborrar l’aplicació del seu mòbil. Malgrat això, sembla que aquests problemes ja han quedat enrere i parla amb normalitat d’aquest episodi que tant problemes de salut li ha costat.

A dia d’avui, ha reprès la seva activitat musical i també a Instagram.