Torna Risto Mejide a Mediaset, i ho fa amb una versió renovada de l’exitós Viajando con Chester. Després d’un període d’”infidelitat” mútua entre programa i presentador –en paraules de la cadena– la reconciliació ha arribat a temps i ara Risto torna a la càrrega amb “el millor programa de la meva vida”.

Chester in Love presenta unes quantes novetats respecte de l’anterior versió. Primer, que el chester –sofà que dóna nom al programa– no viatjarà per la geografia espanyola, sinó que estarà situat sempre al mateix plató, amb la novetat que hi haurà públic. A més, cada programa tractarà un tema en concret (amor, mort, sexe, fama...) i no n'hi haurà només un, sinó que apareixeran tres entrevistats per dia.

Els primers convidats del Chester in Love seran l’actor porno català Nacho Vidal, el cantaor Miguel Poveda i la presidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes, que debatran sobre l’amor. És la dirigent popular qui posarà contra les cordes Risto per la seva relació amb la jove Laura Escanes. El publicista pregunta a Cifuentes: “Es pot prometre un amor per a tota la vida, que sembla que és el que tu tens?”. La presidenta madrilenya dóna a entendre que sí, però afegeix: “Probablement no és el mateix amor amb què tu estàs”. I és que mentre ella fa anys que està casada amb el seu marit, la relació d'Escanes i Risto es troba molt més en els inicis... 

 

A photo posted by Laura Escanes (@lauraescanes) on

 

A photo posted by Laura Escanes (@lauraescanes) on

Risto rebrà Rufián, Rahola i Esteban

El televisiu publicista no pretén tafanejar la vida dels personatges coneguts, sinó que vol xerrar amb ells sobre la vida. Al Chester in Love també s’hi asseurà gent tan diversa com Gabriel Rufián, Pilar Rahola, Belén Esteban, Eva Hache, Javier Mariscal o la mediàtica monja Sor Lucía Caram, a qui, com es veu al següent avanç, li tocarà respondre preguntes incòmodes:

Risto torna al Chester –programa que ell va estrenar– després d’abandonar el programa a principis del 2015 per desacords amb la direcció. Sense ell, el sofà més conegut de Mediaset va completar una temporada més presentat per la periodista Pepa Bueno, amb una mediocre acceptació del públic (va obtenir un 6% de share de mitjana). Per la seva banda, Risto va passar a Antena 3 per presentar Al Rincón de pensar, un programa també d’entrevistes que pel contrari no va aconseguir el mateix èxit que el Chester (s'emetia al late night i no al prime time). Ara, passats dos anys, les aigües s’han reconduït per a totes les parts... i tots contents.